Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4679
Title: | ผลของกรดอินทรีย์ และฟอสเฟตต่อคุณภาพและการยืดอายุของหอยแมลงภู่ |
Other Titles: | Effect of organic acid and phosphates on the quality and shelf-life extension of green mussel (Perna viridis). |
Authors: | พายัพ มาศนิยม อมมี เบญจมะ คณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี |
Keywords: | หอยแมลงภู่ การเก็บและรักษา |
Issue Date: | 2549 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4679 |
Appears in Collections: | 001 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
276005.pdf | 1.3 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.