Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4659
Title: | การปรับปรุงคุณภาพน้ำตาลโตนดโดยใช้ไม้เคี่ยมและปูนขาว |
Other Titles: | Quality improvement of Palm Sugar by Kiam and Lime (Cotelelobium malayanum) |
Authors: | สุกัญญา จันทะชุม คณะอุตสาหกรรมเกษตร |
Keywords: | น้ำตาลโตนด;น้ำตาลโตนด;เคี่ยม;ปูนขาว |
Issue Date: | 2547 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4659 |
Appears in Collections: | 001 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
246199.pdf | 69.25 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.