Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4650
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorพูนสุข ประเสริฐสรรพ์en_US
dc.contributor.authorวรรณา ชูฤทธิ์en_US
dc.date2531en_US
dc.date.accessioned2010-06-02T07:06:20Z-
dc.date.available2010-06-02T07:06:20Z-
dc.date.issued2531en_US
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4650-
dc.description.sponsorshipen_US
dc.format32 หน้า ภาพประกอบen_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectแบคทีเรียen_US
dc.subjectน้ำเสีย การวิเคราะห์en_US
dc.titleปัญหาและการแก้ไขการเกิดสีแดงในน้ำเสียของโรงงานแปรรูปอาหารทะเลen_US
dc.title.alternativeen_US
dc.typeงานวิจัยen_US
dc.contributor.departmentคณะทรัพยากรธรรมชาติ ภาควิชาอุตสาหกรรมเกษตรen_US
Appears in Collections:001 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
15263.pdf77.93 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.