Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4650
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | พูนสุข ประเสริฐสรรพ์ | en_US |
dc.contributor.author | วรรณา ชูฤทธิ์ | en_US |
dc.date | 2531 | en_US |
dc.date.accessioned | 2010-06-02T07:06:20Z | - |
dc.date.available | 2010-06-02T07:06:20Z | - |
dc.date.issued | 2531 | en_US |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4650 | - |
dc.description.sponsorship | en_US | |
dc.format | 32 หน้า ภาพประกอบ | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.subject | แบคทีเรีย | en_US |
dc.subject | น้ำเสีย การวิเคราะห์ | en_US |
dc.title | ปัญหาและการแก้ไขการเกิดสีแดงในน้ำเสียของโรงงานแปรรูปอาหารทะเล | en_US |
dc.title.alternative | en_US | |
dc.type | งานวิจัย | en_US |
dc.contributor.department | คณะทรัพยากรธรรมชาติ ภาควิชาอุตสาหกรรมเกษตร | en_US |
Appears in Collections: | 001 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
15263.pdf | 77.93 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.