Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4610
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | เทวี ทองแดง | en_US |
dc.contributor.author | มุทิตา มีนุ่น | en_US |
dc.date | 2551 | en_US |
dc.date.accessioned | 2010-06-02T07:03:17Z | - |
dc.date.available | 2010-06-02T07:03:17Z | - |
dc.date.issued | 2551 | en_US |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4610 | - |
dc.format | (16) 150 แผ่น : ภาพประกอบ, แผนภูมิ | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.subject | ข้าวเกรียบ | en_US |
dc.subject | เคมีฟิสิคัล | en_US |
dc.subject | แป้งมันสำปะหลัง | en_US |
dc.subject | แป้งสาคู | en_US |
dc.title | ผลทางเคมีเชิงฟิสิกส์ของแป้งผสม ระหว่างแป้งมันสำประหลังและแป้งสาคูต่อคุณภาพของข้าวเกรียบ | en_US |
dc.type | งานวิจัย | en_US |
dc.contributor.department | คณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี | en_US |
Appears in Collections: | 001 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
294030.pdf | 133.96 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.