Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4590
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorอรัญ หันพงศ์กิตติกูลen_US
dc.contributor.authorทิพรัตน์ หงภัทรคีรีen_US
dc.contributor.authorปิยะรัตน์ ธนโกเศศen_US
dc.date2541en_US
dc.date.accessioned2010-06-02T07:02:53Z-
dc.date.available2010-06-02T07:02:53Z-
dc.date.issued2541en_US
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4590-
dc.format(11) 54 แผ่น : ภาพประกอบen_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectการใช้ของเสียให้เป็นประโยชน์en_US
dc.subjectโปรตีนเซลล์เดียว การผลิตen_US
dc.subjectยีสต์en_US
dc.subjectน้ำนึ่งปลาทูน่าen_US
dc.titleการเลี้ยงยีสต์ในน้ำนึ่งปลาทูน่าหลังการแยกโปรตีนและไขมันen_US
dc.typeงานวิจัยen_US
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตรen_US
Appears in Collections:001 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
149022.pdf14.79 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.