Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4580
Title: | การปรับปรุงคุณภาพและปริมาณผลผลิตมะม่วงหิมพานต์โดยการใช้ปุ๋ย N, P, K, และปุ๋ยอินทรีย์ในระดับต่าง ๆ |
Other Titles: | The quality and quantity improvement of cashew yield using different N,P,K and organic fertilizer rates. |
Authors: | สุชาติ เชิงทอง สุทธิจิตต์ เชิงทอง คณะเทคโนโลยีและการจัดการ |
Keywords: | มะม่วงหิมพานต์ การปรับปรุงพันธุ์;มะม่วงหิมพานต์ ปุ๋ย |
Issue Date: | 2549 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4580 |
Appears in Collections: | 001 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
appen.pdf | 2.12 MB | Adobe PDF | View/Open | |
biblio.pdf | 81.96 kB | Adobe PDF | View/Open | |
ch5.pdf | 65.75 kB | Adobe PDF | View/Open | |
ch4.pdf | 826.4 kB | Adobe PDF | View/Open | |
ch3.pdf | 115.05 kB | Adobe PDF | View/Open | |
ch2.pdf | 128.47 kB | Adobe PDF | View/Open | |
ch1.pdf | 72.49 kB | Adobe PDF | View/Open | |
content.pdf | 63.07 kB | Adobe PDF | View/Open | |
abs.pdf | 70.84 kB | Adobe PDF | View/Open | |
title.pdf | 214.93 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.