Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4580
Title: การปรับปรุงคุณภาพและปริมาณผลผลิตมะม่วงหิมพานต์โดยการใช้ปุ๋ย N, P, K, และปุ๋ยอินทรีย์ในระดับต่าง ๆ
Other Titles: The quality and quantity improvement of cashew yield using different N,P,K and organic fertilizer rates.
Authors: สุชาติ เชิงทอง
สุทธิจิตต์ เชิงทอง
คณะเทคโนโลยีและการจัดการ
Keywords: มะม่วงหิมพานต์ การปรับปรุงพันธุ์;มะม่วงหิมพานต์ ปุ๋ย
Issue Date: 2549
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4580
Appears in Collections:001 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
appen.pdf2.12 MBAdobe PDFView/Open
biblio.pdf81.96 kBAdobe PDFView/Open
ch5.pdf65.75 kBAdobe PDFView/Open
ch4.pdf826.4 kBAdobe PDFView/Open
ch3.pdf115.05 kBAdobe PDFView/Open
ch2.pdf128.47 kBAdobe PDFView/Open
ch1.pdf72.49 kBAdobe PDFView/Open
content.pdf63.07 kBAdobe PDFView/Open
abs.pdf70.84 kBAdobe PDFView/Open
title.pdf214.93 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.