Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4542
Title: | การเปรียบเทียบวิธีการผลิตไส้กรอกอีสานด้วยวิธีธรรมชาติและการเติมสารเร่งการหมัก |
Authors: | ดวงพร คันธโชติ คณะวิทยาศาสตร์ |
Keywords: | ไส้กรอกอีสาน การผลิต;การหมัก |
Issue Date: | 2536 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4542 |
Appears in Collections: | 001 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
title.pdf | 139.23 kB | Adobe PDF | View/Open | |
83624.pdf | 17.22 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.