Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4531
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | สุกัญญา จันทะชุม | en_US |
dc.contributor.author | อรัญ หันพงศ์กิตติกูล | en_US |
dc.date | 2544 | en_US |
dc.date.accessioned | 2010-06-02T07:01:12Z | - |
dc.date.available | 2010-06-02T07:01:12Z | - |
dc.date.issued | 2544 | en_US |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4531 | - |
dc.description.sponsorship | en_US | |
dc.format | 145 แผ่น : ภาพประกอบ | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.subject | แบคทีเรียกรดแล็กติก | en_US |
dc.subject | การหมัก | en_US |
dc.subject | จุลินทรีย์ | en_US |
dc.subject | แบคเทอริโอซิน | en_US |
dc.subject | ปลาหมัก | en_US |
dc.title | สารยับยั้งจุลินทรีย์จากแบคทีเรียแลกติกจากผลิตภัณฑ์ปลาหมัก | en_US |
dc.title.alternative | en_US | |
dc.type | งานวิจัย | en_US |
dc.contributor.department | คณะอุตสาหกรรมเกษตร | en_US |
Appears in Collections: | 001 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
214293.pdf | 2.22 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.