Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4531
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorสุกัญญา จันทะชุมen_US
dc.contributor.authorอรัญ หันพงศ์กิตติกูลen_US
dc.date2544en_US
dc.date.accessioned2010-06-02T07:01:12Z-
dc.date.available2010-06-02T07:01:12Z-
dc.date.issued2544en_US
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4531-
dc.description.sponsorshipen_US
dc.format145 แผ่น : ภาพประกอบen_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectแบคทีเรียกรดแล็กติกen_US
dc.subjectการหมักen_US
dc.subjectจุลินทรีย์en_US
dc.subjectแบคเทอริโอซินen_US
dc.subjectปลาหมักen_US
dc.titleสารยับยั้งจุลินทรีย์จากแบคทีเรียแลกติกจากผลิตภัณฑ์ปลาหมักen_US
dc.title.alternativeen_US
dc.typeงานวิจัยen_US
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตรen_US
Appears in Collections:001 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
214293.pdf2.22 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.