Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4527
Title: | การตรวจสอบคุณภาพทางจุลชีววิทยาของอาหารและเครื่องดื่มจากโรงอาหารภายในมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ วิทยาเขตหาดใหญ่ |
Authors: | อรุณศรี ลีจีรจำเนียร เสาวลักษณ์ พงษ์ไพจิตร คณะวิทยาศาสตร์ |
Keywords: | อาหาร การเจือปนและการตรวจสอบ หาดใหญ่ (สงขลา);เครื่องดื่ม การเจือปนและการตรวจสอบ หาดใหญ่ (สงขลา) |
Issue Date: | 2536 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4527 |
Appears in Collections: | 001 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
title.pdf | 130.37 kB | Adobe PDF | View/Open | |
33513.pdf | 10.46 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.