Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4525
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorไพรัตน์ โสภโณดรen_US
dc.contributor.authorนวรัตน์ พืชมงคลen_US
dc.contributor.authorปกรณ์ แก้วเจือen_US
dc.date2535en_US
dc.date.accessioned2010-06-02T07:00:33Z-
dc.date.available2010-06-02T07:00:33Z-
dc.date.issued2535en_US
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4525-
dc.formatค, 55 หน้า ภาพประกอบen_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectอาหารแช่แข็งen_US
dc.subjectเห็ดนางฟ้าen_US
dc.titleการป้องกันการเสื่อมคุณภาพของเห็ดนางฟ้าแช่เยือกแข็งen_US
dc.typeงานวิจัยen_US
dc.contributor.departmentคณะทรัพยากรธรรมชาติ ภาควิชาอุตสาหกรรมเกษตรen_US
Appears in Collections:850 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
33215.pdf11.32 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.