Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4525
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ไพรัตน์ โสภโณดร | en_US |
dc.contributor.author | นวรัตน์ พืชมงคล | en_US |
dc.contributor.author | ปกรณ์ แก้วเจือ | en_US |
dc.date | 2535 | en_US |
dc.date.accessioned | 2010-06-02T07:00:33Z | - |
dc.date.available | 2010-06-02T07:00:33Z | - |
dc.date.issued | 2535 | en_US |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4525 | - |
dc.format | ค, 55 หน้า ภาพประกอบ | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.subject | อาหารแช่แข็ง | en_US |
dc.subject | เห็ดนางฟ้า | en_US |
dc.title | การป้องกันการเสื่อมคุณภาพของเห็ดนางฟ้าแช่เยือกแข็ง | en_US |
dc.type | งานวิจัย | en_US |
dc.contributor.department | คณะทรัพยากรธรรมชาติ ภาควิชาอุตสาหกรรมเกษตร | en_US |
Appears in Collections: | 850 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
33215.pdf | 11.32 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.