Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4508
Title: | ผลของการบรรจุแบบสูญญากาศต่ออายุการเก็บปลาแช่เยือกแข็ง |
Other Titles: | Effects of vacuum packaging on shelf-life of frozen fish. |
Authors: | เสาวคนธ์ สุวรรณลิวงศ์ ไพศาล วุฒิจำนงค์ คณะทรัพยากรธรรมชาติ ภาควิชาอุตสาหกรรมเกษตร |
Keywords: | ปลาแช่แข็ง |
Issue Date: | 2533 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4508 |
Appears in Collections: | 857 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
17131.pdf | 1 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.