Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4476
Title: | การยืดอายุและการเปลี่ยนแปลงคุณภาพของหอยแมลงภู่โดยวิธี sous vide ร่วมกับสารประกอบฟอสเฟต |
Other Titles: | Shelf-life extension and quality changes of green mussel (Perna viridis) by sous vide method and combined phosphate |
Authors: | พายัพ มาศนิยม อมมี เบญจมะ จารุวรรณ มณีศรี คณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี |
Keywords: | หอยแมลงภู่;อาหาร การเก็บและรักษา;ฟอสเฟต |
Issue Date: | 2551 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4476 |
Appears in Collections: | 001 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
303661.pdf | 68.26 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.