Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4458
Title: | การวิจัยและพัฒนาเพื่อปรับปรุงคุณภาพหลังการเก็บเกี่ยวและแปรรูปมังคุด |
Authors: | ไพรัตน์ โสภโณดร ไพศาล วุฒิจำนงค์ ธงชัย สุวรรณสิชนณ์ เย็นจิตต์ ปิยะแสงทอง อมรรัตน์ สวัสดิทัต คณะอุตสาหกรรมเกษตร |
Keywords: | มังคุด การเก็บและรักษา;ผลไม้แช่แข็ง |
Issue Date: | 2545 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4458 |
Appears in Collections: | 001 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
223267.pdf | 59.83 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.