Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4411
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | นงลักษณ์ สุทธิวนิช | en_US |
dc.contributor.author | ไพบูลย์ ธรรมรัตน์วาสิก | en_US |
dc.contributor.author | สุกัญญา จันทะชุม | en_US |
dc.contributor.author | ประภาศรี พิชิตวรพานิช | en_US |
dc.date | 2529 | en_US |
dc.date.accessioned | 2010-06-02T06:57:09Z | - |
dc.date.available | 2010-06-02T06:57:09Z | - |
dc.date.issued | 2529 | en_US |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4411 | - |
dc.format | 54 หน้า ภาพประกอบ | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.subject | เนื้อสุกร | en_US |
dc.title | เวลาและคุณภาพเนื้อสุกรแช่แข็งด้วยวิธีการแช่เยือกแข็งแบบเพลทสัมผัส | en_US |
dc.title.alternative | Freezing time and quality of frozen pork by contact plate freezing. | - |
dc.type | งานวิจัย | en_US |
dc.contributor.department | คณะทรัพยากรธรรมชาติ ภาควิชาอุตสาหกรรมเกษตร | en_US |
Appears in Collections: | 857 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
17127.pdf | 11.44 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.