Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4411
Title: | เวลาและคุณภาพเนื้อสุกรแช่แข็งด้วยวิธีการแช่เยือกแข็งแบบเพลทสัมผัส |
Other Titles: | Freezing time and quality of frozen pork by contact plate freezing. |
Authors: | นงลักษณ์ สุทธิวนิช ไพบูลย์ ธรรมรัตน์วาสิก สุกัญญา จันทะชุม ประภาศรี พิชิตวรพานิช คณะทรัพยากรธรรมชาติ ภาควิชาอุตสาหกรรมเกษตร |
Keywords: | เนื้อสุกร |
Issue Date: | 2529 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4411 |
Appears in Collections: | 857 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
17127.pdf | 11.44 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.