Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4383
Title: | การปรับปรุงความใสของไวน์น้ำตาลโตนดด้วยไคโตแซน |
Authors: | ไพรัตน์ โสภโณดร ชัยยุทธ์ นันท์วิฑิตพงศ์ คณะทรัพยากรธรรมชาติ ภาควิชาอุตสาหกรรมเกษตร |
Keywords: | ไวน์;น้ำตาลโตนด;ไคโตแซน |
Issue Date: | 2534 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4383 |
Appears in Collections: | 850 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
20314.pdf | 8.13 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.