Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4376
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorไพรัตน์ นาควิโรจน์en_US
dc.contributor.authorไพศาล วุฒิจำนงค์en_US
dc.date[25--]en_US
dc.date.accessioned2010-06-02T06:56:00Z-
dc.date.available2010-06-02T06:56:00Z-
dc.date.issued2521en_US
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4376-
dc.format22 หน้า ภาพประกอบen_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectสาคูen_US
dc.subjectแป้งสาคูen_US
dc.titleการศึกษากรรมวิธีผลิตแป้งจากต้นสาคูen_US
dc.title.alternativeStudy the production of starch from Sago Palm.-
dc.typeงานวิจัยen_US
dc.contributor.departmentคณะทรัพยากรธรรมชาติ ภาควิชาอุตสาหกรรมเกษตรen_US
Appears in Collections:857 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
17114.pdf976.79 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.