Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4361
Title: | ประโยชน์และการพัฒนาผลิตภัณฑ์จากลูกเดือย |
Other Titles: | Benefits and products development from Job's tear. |
Authors: | พัชรินทร์ ภักดีฉนวน คณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี ภาควิชาวิทยาศาสตร์การอาหารและโภชนาการ |
Keywords: | ลูกเดือยฉาบ;ชาลูกเดือย;ลูกเดือย (พืช);ผลิตภัณฑ์ลูกเดือย |
Issue Date: | 2549 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4361 |
Appears in Collections: | 712 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
275846.pdf | 1.05 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.