Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4359
Title: | การผลิตข้าวเกรียบอนามัยโดยการเสริมสาหร่ายผมนางและแป้งถั่วเขียว |
Other Titles: | Nutritive cracker production enriched with hair seaweed (Gracilaria Fisheri) and mung bean flour. |
Authors: | สุมาลิกา เปี่ยมมงคล คณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี ภาควิชาวิทยาศาสตร์การอาหารและโภชนาการ |
Keywords: | ข้าวเกรียบ การผลิต;สาหร่ายผมนาง;แป้งถั่วเขียว;สารแต่งกลิ่นและรสอาหาร |
Issue Date: | 2549 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4359 |
Appears in Collections: | 712 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
275833.pdf | 1.08 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.