Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4353
Title: | ผลของชนิดเนื้อสัตว์ ไขมัน และวัตถุเจือปนอาหารต่อคุณภาพของไส้กรอกอิมัลชันฮาลาล |
Other Titles: | Effects of meats, fats and food additives on halal emulsion sausage qualities |
Authors: | พัชรินทร์ ภักดีฉนวน ใบศรี สร้อยสน คณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี ภาควิชาวิทยาศาสตร์การอาหารและโภชนาการ |
Keywords: | ไส้กรอกอิมัลชันฮาลาล;วัตถุเจือปนในอาหาร |
Issue Date: | 2551 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4353 |
Appears in Collections: | 712 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
301371.pdf | 81.05 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.