Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4271
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorยุทธนา ศิริวัธนนุกูลen_US
dc.contributor.authorยุพินพรรณ ศิริวัธนนุกูลen_US
dc.date2549en_US
dc.date.accessioned2010-06-02T06:52:35Z-
dc.date.available2010-06-02T06:52:35Z-
dc.date.issued2549en_US
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4271-
dc.format(7) 48 แผ่น : แผนที่en_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectผู้บริโภค ทัศนคติen_US
dc.subjectเนื้อสุกรen_US
dc.titleเจตคติของผู้บริโภคต่อการบริโภคเนื้อหมูสมุนไพร ในเขตจังหวัดสงขลาen_US
dc.title.alternativeAtitude of consumers toward herbal pork consumption in Changwat Songkhlaen_US
dc.typeงานวิจัยen_US
dc.contributor.departmentFaculty of Natural Resources (Agricultural Development)en_US
dc.contributor.departmentคณะทรัพยากรธรรมชาติ ภาควิชาพัฒนาการเกษตรen_US
dc.contributor.departmentFaculty of Natural Resources (Animal science)en_US
dc.contributor.departmentคณะทรัพยากรธรรมชาติ ภาควิชาสัตวศาสตร์-
dc.contributor.departmentโครงการบริการวิชาการเพื่อพัฒนาชุมชนเชิงบูรณาการ-
Appears in Collections:520 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
282699.pdf203.37 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.