Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4254
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorไพบูลย์ ธรรมรัตน์วาสิกen_US
dc.contributor.authorพิทยา อดุลยธรรมen_US
dc.contributor.authorจักรี ทองเรืองen_US
dc.contributor.authorวรัญญู ศรีเดชen_US
dc.date2545en_US
dc.date.accessioned2010-06-02T06:52:12Z-
dc.date.available2010-06-02T06:52:12Z-
dc.date.issued2545en_US
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4254-
dc.format85 แผ่น : ภาพประกอบ, แผนภูมิen_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectข้าวพอง การผลิตen_US
dc.subjectอาหารว่าง ไทย การผลิตen_US
dc.titleการผลิตข้าวพองเพื่อสุขภาพen_US
dc.typeงานวิจัยen_US
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอุตสาหการเกษตรen_US
Appears in Collections:857 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
234987.pdf23.05 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.