Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4200
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorเถวียน บัวตุ่มen_US
dc.date2547en_US
dc.date.accessioned2010-06-02T06:50:15Z-
dc.date.available2010-06-02T06:50:15Z-
dc.date.issued2547en_US
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4200-
dc.description.sponsorshipen_US
dc.formatซ, 84 แผ่น : แผนภูมิen_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectฟิล์มen_US
dc.subjectสตาร์ชen_US
dc.titleการพัฒนาการผลิต คุณสมบัติและแนวทางการใช้ประโยชน์ของฟิล์มบริโภคได้จากสตาร์ชชนิดต่าง ๆen_US
dc.title.alternativeDevelopment, characterization and application of edible film from starches.en_US
dc.typeงานวิจัยen_US
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีวัสดุภัณฑ์en_US
Appears in Collections:855 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
biblio.pdf90.14 kBAdobe PDFView/Open
ch5.pdf61.09 kBAdobe PDFView/Open
ch4.pdf1.09 MBAdobe PDFView/Open
ch3.pdf138.59 kBAdobe PDFView/Open
ch2.pdf743.45 kBAdobe PDFView/Open
ch1.pdf67.23 kBAdobe PDFView/Open
content.pdf123.92 kBAdobe PDFView/Open
abs.pdf93.99 kBAdobe PDFView/Open
title.pdf13.14 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.