Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4194
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | มาลินี พงษ์มารุทัย | en_US |
dc.date | 2532 | en_US |
dc.date.accessioned | 2010-06-02T06:50:03Z | - |
dc.date.available | 2010-06-02T06:50:03Z | - |
dc.date.issued | 2532 | en_US |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4194 | - |
dc.format | 11 หน้า | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.subject | ชะพลู (พืช) | en_US |
dc.title | การศึกษาฤทธิ์ลดระดับน้ำตาลในเลือดของน้ำยาสกัดจากส่วนต่างๆ ของชะพลู | en_US |
dc.title.alternative | Studying hypoglycemic activity of the extracts from various parts of piper rostratum, Roxb. | en_US |
dc.type | งานวิจัย | en_US |
dc.contributor.department | คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาเภสัชวิทยา | en_US |
Appears in Collections: | 336 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
17945.pdf | 298.06 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.