Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4194
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorมาลินี พงษ์มารุทัยen_US
dc.date2532en_US
dc.date.accessioned2010-06-02T06:50:03Z-
dc.date.available2010-06-02T06:50:03Z-
dc.date.issued2532en_US
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4194-
dc.format11 หน้าen_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectชะพลู (พืช)en_US
dc.titleการศึกษาฤทธิ์ลดระดับน้ำตาลในเลือดของน้ำยาสกัดจากส่วนต่างๆ ของชะพลูen_US
dc.title.alternativeStudying hypoglycemic activity of the extracts from various parts of piper rostratum, Roxb.en_US
dc.typeงานวิจัยen_US
dc.contributor.departmentคณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาเภสัชวิทยาen_US
Appears in Collections:336 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
17945.pdf298.06 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.