Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4192
Title: | การศึกษาปริมาณ Tyramine ในอาหารและเครื่องดื่ม |
Other Titles: | Determination of tyramine content in Thai food and beverages |
Authors: | สรียา ศรีสินทร คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาเภสัชวิทยา |
Keywords: | อาหาร |
Issue Date: | 2528 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4192 |
Appears in Collections: | 336 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
biblio.pdf | 33.94 kB | Adobe PDF | View/Open | |
ch3.pdf | 154.44 kB | Adobe PDF | View/Open | |
ch2.pdf | 152.4 kB | Adobe PDF | View/Open | |
ch1.pdf | 128.58 kB | Adobe PDF | View/Open | |
title.pdf | 17.22 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.