Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4067
Title: | การเตรียมและการศึกษาความคงตัวของผลิตภัณฑ์จากสารสกัดใบฝรั่งเพื่อใช้สำหรับการผลิตสัตว์ โครงการ |
Other Titles: | |
Authors: | จินดาพร ภูริพัฒนาวงษ์ |
Keywords: | ฝรั่ง ใบ;การสกัดด้วยสารตัวทำละลาย;สารสกัดจากพืช |
Issue Date: | 2548 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4067 |
Appears in Collections: | 000 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
appen.pdf | 100.56 kB | Adobe PDF | View/Open | |
biblio.pdf | 161.47 kB | Adobe PDF | View/Open | |
ch5.pdf | 107.58 kB | Adobe PDF | View/Open | |
ch4.pdf | 7.26 MB | Adobe PDF | View/Open | |
ch3.pdf | 357.93 kB | Adobe PDF | View/Open | |
ch2.pdf | 1.12 MB | Adobe PDF | View/Open | |
ch1.pdf | 1.34 MB | Adobe PDF | View/Open | |
content.pdf | 73.9 kB | Adobe PDF | View/Open | |
abs.pdf | 144.1 kB | Adobe PDF | View/Open | |
sum.pdf | 39.48 kB | Adobe PDF | View/Open | |
title.pdf | 11.21 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.