Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4067
Title: การเตรียมและการศึกษาความคงตัวของผลิตภัณฑ์จากสารสกัดใบฝรั่งเพื่อใช้สำหรับการผลิตสัตว์ โครงการ
Other Titles: 
Authors: จินดาพร ภูริพัฒนาวงษ์
Keywords: ฝรั่ง ใบ;การสกัดด้วยสารตัวทำละลาย;สารสกัดจากพืช
Issue Date: 2548
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4067
Appears in Collections:000 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
appen.pdf100.56 kBAdobe PDFView/Open
biblio.pdf161.47 kBAdobe PDFView/Open
ch5.pdf107.58 kBAdobe PDFView/Open
ch4.pdf7.26 MBAdobe PDFView/Open
ch3.pdf357.93 kBAdobe PDFView/Open
ch2.pdf1.12 MBAdobe PDFView/Open
ch1.pdf1.34 MBAdobe PDFView/Open
content.pdf73.9 kBAdobe PDFView/Open
abs.pdf144.1 kBAdobe PDFView/Open
sum.pdf39.48 kBAdobe PDFView/Open
title.pdf11.21 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.