Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4053
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorอรัญ หันพงศ์กิตติกูลen_US
dc.contributor.authorประภาศรี สิงห์รัตน์en_US
dc.contributor.authorสุเมธ ชัยวัชรากูลen_US
dc.date2538en_US
dc.date.accessioned2010-06-02T06:45:42Z-
dc.date.available2010-06-02T06:45:42Z-
dc.date.issued2538en_US
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4053-
dc.formatXI, 51 หน้าen_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectกุ้งแช่แข็ง การเก็บและรักษาen_US
dc.subjectกุ้งกุลาดำ การเก็บและรักษาen_US
dc.titleผลของการเก็บเกี่ยวต่อคุณภาพกุ้งกุลาดำแช่เยือกแข็งen_US
dc.typeงานวิจัยen_US
Appears in Collections:000 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
87498.pdf1.54 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.