Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4053
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | อรัญ หันพงศ์กิตติกูล | en_US |
dc.contributor.author | ประภาศรี สิงห์รัตน์ | en_US |
dc.contributor.author | สุเมธ ชัยวัชรากูล | en_US |
dc.date | 2538 | en_US |
dc.date.accessioned | 2010-06-02T06:45:42Z | - |
dc.date.available | 2010-06-02T06:45:42Z | - |
dc.date.issued | 2538 | en_US |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4053 | - |
dc.format | XI, 51 หน้า | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.subject | กุ้งแช่แข็ง การเก็บและรักษา | en_US |
dc.subject | กุ้งกุลาดำ การเก็บและรักษา | en_US |
dc.title | ผลของการเก็บเกี่ยวต่อคุณภาพกุ้งกุลาดำแช่เยือกแข็ง | en_US |
dc.type | งานวิจัย | en_US |
Appears in Collections: | 000 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
87498.pdf | 1.54 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.