Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/3927
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | กรรนิการ์ กาญจนชาตรี | en_US |
dc.contributor.author | วุฒิชัย เจนการ | en_US |
dc.date | 2539 | en_US |
dc.date.accessioned | 2010-06-02T06:41:55Z | - |
dc.date.available | 2010-06-02T06:41:55Z | - |
dc.date.issued | 2539 | en_US |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/3927 | - |
dc.format | 35 หน้า | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.subject | กบ การเลี้ยง | en_US |
dc.subject | กบ การผสมเชื้อ | en_US |
dc.subject | กบ อาหาร | en_US |
dc.title | การวิจัยเรื่องศึกษาการผสมพันธุ์กบอาหารกบระยะต่างๆ และเทคนิคการให้อาหาร | en_US |
dc.type | งานวิจัย | en_US |
dc.contributor.department | วิทยาลัยชุมชนภูเก็ต | en_US |
Appears in Collections: | 001 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
119710.pdf | 7.56 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.