Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/3906
Title: | คุณค่าอาหารจานเดียวของภาคใต้ ณ โรงอาหารคณะวิทยาศาสตร์มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
Other Titles: | Nutritive Values of Southern Thai Food as Single Plated at the Canteen of Faculty of Science of Songkla University |
Authors: | อโนชา ตั้งโพธิธรรม คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาชีวเคมี |
Keywords: | โภชนาการ ไทย (ภาคใต้);อาหาร การวิเคราะห์;อาหาร ราคา;สารอาหาร;บริโภคศึกษา |
Issue Date: | 2542 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/3906 |
Appears in Collections: | 328 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
160705.pdf | 134.68 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.