Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/3903
Title: | การศึกษาองค์ประกอบของอาหารไทย:อาหารภาคใต้ |
Other Titles: | |
Authors: | อโนชา ตั้งโพธิธรรม คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาชีวเคมี |
Keywords: | อาหารภาคใต้ การวิเคราะห์;อาหารไทย |
Issue Date: | 2539 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/3903 |
Appears in Collections: | 328 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
103275.pdf | 726.73 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.