Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/3903
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorอโนชา ตั้งโพธิธรรมen_US
dc.date2539en_US
dc.date.accessioned2010-06-02T06:41:23Z-
dc.date.available2010-06-02T06:41:23Z-
dc.date.issued2539en_US
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/3903-
dc.description.sponsorshipen_US
dc.format76 หน้า : ภาพประกอบen_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectอาหารภาคใต้ การวิเคราะห์en_US
dc.subjectอาหารไทยen_US
dc.titleการศึกษาองค์ประกอบของอาหารไทย:อาหารภาคใต้en_US
dc.title.alternativeen_US
dc.typeงานวิจัยen_US
dc.contributor.departmentคณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาชีวเคมีen_US
Appears in Collections:328 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
103275.pdf726.73 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.