Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/3888
Title: | การศึกษาองค์ประกอบของสารอาหารในอาหารปรุงสำเร็จที่นิยมบริโภคในภาคใต้ |
Authors: | อโนชา ตั้งโพธิธรรม คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาชีวเคมี |
Keywords: | อาหาร การเจือปนและการตรวจสอบ;สารอาหาร |
Issue Date: | 2537 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/3888 |
Appears in Collections: | 328 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
76884.pdf | 510.23 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.