Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/3887
Title: | การศึกษาเบื้องต้นถึงระดับที่เหมาะสมของกากเมล็ดยางพาราในสูตรอาหารไก่กระทง |
Authors: | วินัย ประลมพ์กาญจน์ อุตส่าห์ จันทร์อำไพ ศิริชัย ศรีพงศ์พันธุ์ คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาชีวเคมี คณะทรัพยากรธรรมชาติ ภาควิชาสัตวศาสตร์ |
Keywords: | ไก่ อาหาร;ยางพารา เมล็ด |
Issue Date: | 2525 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/3887 |
Appears in Collections: | 328 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
17810.pdf | 1.63 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.