Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/3855
Title: | การใช้เยื่อในลำต้นสาคูในอาหารโคเนื้อที่ได้รับอาหารหยาบคุณภาพต่ำ |
Other Titles: | |
Authors: | ปิ่น จันจุฬา วันวิศาข์ งามผ่องใส คณะทรัพยากรธรรมชาติ ภาควิชาสัตวศาสตร์ |
Keywords: | โคเนื้อ อาหาร;อาหารหยาบ;อาหารข้น;สาคู (พืช) การใช้เป็นอาหารสัตว์;การหมักในกระเพาะรูเมน |
Issue Date: | 2550 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/3855 |
Appears in Collections: | 515 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
297420.pdf | 251.65 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.