Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/3849
Title: การใช้กลีบดอกดาวเรืองแห้งในอาหารไก่ไข่เป็นแหล่งให้สีไข่แดง
Authors: ทวีศักดิ์ นิยมบัณฑิต
จำเริญ ยืนยงสวัสดิ์
นิพนธ์ น้อยวิบูล
วิศาล วัชรสินธุ์
คณะทรัพยากรธรรมชาติ ภาควิชาสัตวศาสตร์
Keywords: อาหารสัตว์;ไก่ไข่ อาหาร;ดาวเรือง (พืช)
Issue Date: 2533
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/3849
Appears in Collections:515 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
118493.pdf7.29 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.