Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/3244
Title: ผลของการใช้วัตถุดิบที่เป็นแหล่งแคลเซียมในอาหารต่อผลผลิต คุณภาพเปลือกไข่ และปริมาณเถ้าในกระดูกน่องของไก่ไข่
Other Titles: Effects of dietary calcium sources on egg production, egg shell quality and tibia ash of laying hens
Authors: พิมลรัตน์ ยะสะนพ
คณะทรัพยากรธรรมชาติ (สัตวศาสตร์)
บัณฑิตวิทยาลัย สาขาวิชาสัตวศาสตร์
Keywords: ไก่ อาหาร;อาหารสัตว์;ไก่ ไข่;แคลเซียม
Issue Date: 2546
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม.(สัตวศาสตร์))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2546
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/3244
Appears in Collections:515 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
233106.pdf10.42 MBAdobe PDFView/Open
233106_app.pdf294.75 kBAdobe PDFView/Open
233106_bibli.pdf90.75 kBAdobe PDFView/Open
233106_ch4.pdf107.61 kBAdobe PDFView/Open
233106_ch3.pdf198.78 kBAdobe PDFView/Open
233106_ch2.pdf138.89 kBAdobe PDFView/Open
233106_ch1.pdf136.46 kBAdobe PDFView/Open
233106_con.pdf77.44 kBAdobe PDFView/Open
233106_ab.pdf92.37 kBAdobe PDFView/Open
233106_ti.pdf46.19 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.