Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/3244
Title: | ผลของการใช้วัตถุดิบที่เป็นแหล่งแคลเซียมในอาหารต่อผลผลิต คุณภาพเปลือกไข่ และปริมาณเถ้าในกระดูกน่องของไก่ไข่ |
Other Titles: | Effects of dietary calcium sources on egg production, egg shell quality and tibia ash of laying hens |
Authors: | พิมลรัตน์ ยะสะนพ คณะทรัพยากรธรรมชาติ (สัตวศาสตร์) บัณฑิตวิทยาลัย สาขาวิชาสัตวศาสตร์ |
Keywords: | ไก่ อาหาร;อาหารสัตว์;ไก่ ไข่;แคลเซียม |
Issue Date: | 2546 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม.(สัตวศาสตร์))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2546 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/3244 |
Appears in Collections: | 515 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
233106.pdf | 10.42 MB | Adobe PDF | View/Open | |
233106_app.pdf | 294.75 kB | Adobe PDF | View/Open | |
233106_bibli.pdf | 90.75 kB | Adobe PDF | View/Open | |
233106_ch4.pdf | 107.61 kB | Adobe PDF | View/Open | |
233106_ch3.pdf | 198.78 kB | Adobe PDF | View/Open | |
233106_ch2.pdf | 138.89 kB | Adobe PDF | View/Open | |
233106_ch1.pdf | 136.46 kB | Adobe PDF | View/Open | |
233106_con.pdf | 77.44 kB | Adobe PDF | View/Open | |
233106_ab.pdf | 92.37 kB | Adobe PDF | View/Open | |
233106_ti.pdf | 46.19 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.