Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/3242
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | สำรวย มะลิถอด | en_US |
dc.date | 2549 | en_US |
dc.date.accessioned | 2010-05-06T06:06:50Z | - |
dc.date.available | 2010-05-06T06:06:50Z | - |
dc.date.issued | 2549 | en_US |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/3242 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (สัตวศาสตร์))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2549 | en_US |
dc.format | (15) 93 แผ่น : ภาพประกอบ | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.subject | สุกร อาหาร | en_US |
dc.subject | อาหารสัตว์ | en_US |
dc.subject | หญ้าหวาน | en_US |
dc.title | ผลของสมุนไพรสูตรพูฟฝ์ 1 และระดับหญ้าหวานต่อสมรรถภาพการผลิตและการใช้ประโยชน์ได้ของอาหารในสุกรเนื้อ | en_US |
dc.title.alternative | The effects of herbal formula PROVE 1 and levels of stevia (Stevia rebaudiana Bertoni) on productive performance and utilization in fattening pigs, diets. | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
dc.contributor.department | คณะทรัพยากรธรรมชาติ (สัตวศาสตร์) | en_US |
dc.contributor.department | บัณฑิตวิทยาลัย สาขาวิชาสัตวศาสตร์ | - |
Appears in Collections: | 515 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
285944_app.pdf | 3.18 MB | Adobe PDF | View/Open | |
285944_bibli.pdf | 112.15 kB | Adobe PDF | View/Open | |
285944_ch5.pdf | 93.44 kB | Adobe PDF | View/Open | |
285944_ch4.pdf | 151.11 kB | Adobe PDF | View/Open | |
285944_ch3.pdf | 238.32 kB | Adobe PDF | View/Open | |
285944_ch2.pdf | 583.83 kB | Adobe PDF | View/Open | |
285944_ch1.pdf | 81.8 kB | Adobe PDF | View/Open | |
285944_con.pdf | 82.86 kB | Adobe PDF | View/Open | |
285944_ab.pdf | 89.78 kB | Adobe PDF | View/Open | |
285944_ti.pdf | 72.79 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.