Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/3073
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | สุพรรษา อุไรพันธ์ | en_US |
dc.date | 2550 | en_US |
dc.date.accessioned | 2010-05-06T05:58:37Z | - |
dc.date.available | 2010-05-06T05:58:37Z | - |
dc.date.issued | 2550 | en_US |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/3073 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (จุลชีววิทยา))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2550 | en_US |
dc.format | (12) 115 แผ่น : ภาพประกอบ | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.subject | แบคทีเรียกรดแล็กติก | en_US |
dc.subject | เต้าหู้ยี้ การหมัก | en_US |
dc.title | บทบาทของแบคทีเรียแลกติกที่แยกได้จากกระบวนการหมักเต้าหู้ยี้ | en_US |
dc.title.alternative | Roles of lactic acid bacteria isolated from fermenting soybean curd (sufu) | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
dc.contributor.department | บัณฑิตวิทยาลัย สาขาวิชาจุลชีววิทยา | en_US |
dc.contributor.department | คณะวิทยาศาสตร์ (จุลชีววิทยา) | - |
Appears in Collections: | 326 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
296295_app.pdf | 205.25 kB | Adobe PDF | View/Open | |
296295_bibli.pdf | 91.42 kB | Adobe PDF | View/Open | |
296295_ch5.pdf | 50.64 kB | Adobe PDF | View/Open | |
296295_ch4.pdf | 135.67 kB | Adobe PDF | View/Open | |
296295_ch3.pdf | 7.78 MB | Adobe PDF | View/Open | |
296295_ch2.pdf | 1.36 MB | Adobe PDF | View/Open | |
296295_ch1.pdf | 328.94 kB | Adobe PDF | View/Open | |
296295_con.pdf | 91.43 kB | Adobe PDF | View/Open | |
296295_ab.pdf | 97.52 kB | Adobe PDF | View/Open | |
296295_ti.pdf | 185.36 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.