Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/3068
Title: | จุลชีววิทยาของเต้าหู้ยี้ |
Other Titles: | Microbiology of fermented soya bean curd (sufu) |
Authors: | ประเสริฐ สันตินานาเลิศ ชาคริยา ฉลาด บัณฑิตวิทยาลัย สาขาวิชาจุลชีววิทยา คณะวิทยาศาสตร์ (จุลชีววิทยา) |
Keywords: | จุลินทรีย์ในอาหาร;จุลินทรีย์;เต้าหู้ยี้ |
Issue Date: | 2544 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (จุลชีววิทยา))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2544 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/3068 |
Appears in Collections: | 326 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
210583.pdf | 5.79 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.