Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/3065
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ศศิธร ไชยโฆษ | en_US |
dc.date | 2549 | en_US |
dc.date.accessioned | 2010-05-06T05:57:43Z | - |
dc.date.available | 2010-05-06T05:57:43Z | - |
dc.date.issued | 2549 | en_US |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/3065 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (จุลชีววิทยา))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2549 | en_US |
dc.format | (9) 89 หน้า : ภาพประกอบ | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.subject | ไคโตแซน แง่อนามัย | en_US |
dc.subject | คลอรีน แง่อนามัย | en_US |
dc.subject | โรคเกิดจากแบคทีเรีย | en_US |
dc.subject | อาหารทะเลแช่แข็ง การปนเปื้อน | en_US |
dc.title | ผลของคลอรีนและไคโตแซนในการลดจำนวน Pathogenic Vibrio ในอาหารทะเลแช่เยือกแข็ง | en_US |
dc.title.alternative | Effects of chlorine and chitosan on reduction of pathongenic vibrio in frozen seafood | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
dc.contributor.department | บัณฑิตวิทยาลัย สาขาวิชาจุลชีววิทยา | en_US |
dc.contributor.department | คณะวิทยาศาสตร์ (จุลชีววิทยา) | - |
Appears in Collections: | 326 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
282513_app.pdf | 100.33 kB | Adobe PDF | View/Open | |
282513_bibli.pdf | 162.32 kB | Adobe PDF | View/Open | |
282513_ch5.pdf | 110.4 kB | Adobe PDF | View/Open | |
282513_ch4.pdf | 146.4 kB | Adobe PDF | View/Open | |
282513_ch3.pdf | 1.99 MB | Adobe PDF | View/Open | |
282513_ch2.pdf | 176.2 kB | Adobe PDF | View/Open | |
282513_ch1.pdf | 322.92 kB | Adobe PDF | View/Open | |
282513_con.pdf | 115.96 kB | Adobe PDF | View/Open | |
282513_ab.pdf | 117.02 kB | Adobe PDF | View/Open | |
282513_ti.pdf | 85.42 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.