Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/3065
Title: | ผลของคลอรีนและไคโตแซนในการลดจำนวน Pathogenic Vibrio ในอาหารทะเลแช่เยือกแข็ง |
Other Titles: | Effects of chlorine and chitosan on reduction of pathongenic vibrio in frozen seafood |
Authors: | ศศิธร ไชยโฆษ บัณฑิตวิทยาลัย สาขาวิชาจุลชีววิทยา คณะวิทยาศาสตร์ (จุลชีววิทยา) |
Keywords: | ไคโตแซน แง่อนามัย;คลอรีน แง่อนามัย;โรคเกิดจากแบคทีเรีย;อาหารทะเลแช่แข็ง การปนเปื้อน |
Issue Date: | 2549 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (จุลชีววิทยา))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2549 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/3065 |
Appears in Collections: | 326 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
282513_app.pdf | 100.33 kB | Adobe PDF | View/Open | |
282513_bibli.pdf | 162.32 kB | Adobe PDF | View/Open | |
282513_ch5.pdf | 110.4 kB | Adobe PDF | View/Open | |
282513_ch4.pdf | 146.4 kB | Adobe PDF | View/Open | |
282513_ch3.pdf | 1.99 MB | Adobe PDF | View/Open | |
282513_ch2.pdf | 176.2 kB | Adobe PDF | View/Open | |
282513_ch1.pdf | 322.92 kB | Adobe PDF | View/Open | |
282513_con.pdf | 115.96 kB | Adobe PDF | View/Open | |
282513_ab.pdf | 117.02 kB | Adobe PDF | View/Open | |
282513_ti.pdf | 85.42 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.