Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/3055
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | วราภรณ์ วุฑฒะกุล | - |
dc.contributor.author | อังคณา ใสเกื้อ | en_US |
dc.date | 2545 | en_US |
dc.date.accessioned | 2010-05-06T05:57:11Z | - |
dc.date.available | 2010-05-06T05:57:11Z | - |
dc.date.issued | 2545 | en_US |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/3055 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (วท. ม. (จุลชีววิทยา))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2545 | en_US |
dc.format | (11) 88 แผ่น : ภาพประกอบ, แผนภูมิ | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.subject | แบคทีริโอฟาจ | en_US |
dc.subject | จุลินทรีย์ในอาหาร | en_US |
dc.subject | จุลินทรีย์ | en_US |
dc.title | การแยกเชื้อ Vibrio hollisae และศึกษาความเป็นไปได้ในการถ่ายทอดจีน tdh โดย bacteriophage | en_US |
dc.title.alternative | Isolation of Vibrio hollisae and the study of the possibility of Bacteriophage in transfer of tdh Gene | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
dc.contributor.department | บัณฑิตวิทยาลัย สาขาวิชาจุลชีววิทยา | en_US |
dc.contributor.department | คณะวิทยาศาสตร์ (จุลชีววิทยา) | - |
Appears in Collections: | 326 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
226920.pdf | 103.89 kB | Adobe PDF | View/Open | |
226920_app.pdf | 196.75 kB | Adobe PDF | View/Open | |
226920_bibli.pdf | 91.93 kB | Adobe PDF | View/Open | |
226920_ch5.pdf | 66.06 kB | Adobe PDF | View/Open | |
226920_ch4.pdf | 155.24 kB | Adobe PDF | View/Open | |
226920_ch3.pdf | 281.87 kB | Adobe PDF | View/Open | |
226920_ch2.pdf | 562.17 kB | Adobe PDF | View/Open | |
226920_ch1.pdf | 425.83 kB | Adobe PDF | View/Open | |
226920_con.pdf | 129.4 kB | Adobe PDF | View/Open | |
226920_ab.pdf | 88.99 kB | Adobe PDF | View/Open | |
226920_ti.pdf | 60.85 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.