Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/3054
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | รัชนี เต๋เอียดหยอ | en_US |
dc.date | 2550 | en_US |
dc.date.accessioned | 2010-05-06T05:57:09Z | - |
dc.date.available | 2010-05-06T05:57:09Z | - |
dc.date.issued | 2550 | en_US |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/3054 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (เทคโนโลยีชีวภาพ))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2550 | en_US |
dc.format | (11) 89 แผ่น : ภาพประกอบ | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.subject | สารสกัดจากพืช | en_US |
dc.subject | สมุนไพร | en_US |
dc.subject | แบคทีเรีย | en_US |
dc.subject | กุ้งกุลาดำ การเก็บและรักษา | en_US |
dc.title | การยับยั้งแบคทีเรียของสารสกัดพืชสมุนไพรในกุ้งกุลาดำ (Penaeus monodon) แช่เย็น | en_US |
dc.title.alternative | Antibacterial activity of herbal extracts in refrigerated black tiger shrimp (Penaeus monodon) | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
dc.contributor.department | บัณฑิตวิทยาลัย สาขาวิชาจุลชีววิทยา | en_US |
dc.contributor.department | คณะวิทยาศาสตร์ (จุลชีววิทยา) | - |
Appears in Collections: | 326 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
296315_app.pdf | 165.71 kB | Adobe PDF | View/Open | |
296315_bibli.pdf | 154.14 kB | Adobe PDF | View/Open | |
296315_ch4.pdf | 124.63 kB | Adobe PDF | View/Open | |
296315_ch3.pdf | 4.41 MB | Adobe PDF | View/Open | |
296315_ch2.pdf | 138.25 kB | Adobe PDF | View/Open | |
296315_ch1.pdf | 281.12 kB | Adobe PDF | View/Open | |
296315_con.pdf | 80.69 kB | Adobe PDF | View/Open | |
296315_ab.pdf | 93.7 kB | Adobe PDF | View/Open | |
296315_ti.pdf | 182.04 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.