Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2994
Title: | การเกิดเจลและการปรับปรุงเจลเนื้อกุ้งกุลาดำบด (Penaeus monodon Fabricus) ด้วยความดันสูง |
Other Titles: | Gelation and quality improvement of minced black tiger shrimp (penaeus monodon fabricus) gel induced by high pressure |
Authors: | จิรวรรณ ชี้เจริญ คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร) |
Keywords: | การเกิดเจล;เนื้อกุ้งกุลาดำบด |
Issue Date: | 2549 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2549 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2994 |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
293085_app.pdf | 151.97 kB | Adobe PDF | View/Open | |
293085_bibli.pdf | 166.35 kB | Adobe PDF | View/Open | |
293085_ch4.pdf | 112.46 kB | Adobe PDF | View/Open | |
293085_ch3.pdf | 5.23 MB | Adobe PDF | View/Open | |
293085_ch2.pdf | 129.62 kB | Adobe PDF | View/Open | |
293085_ch1.pdf | 784.92 kB | Adobe PDF | View/Open | |
293085_con.pdf | 99.28 kB | Adobe PDF | View/Open | |
293085_ab.pdf | 94.69 kB | Adobe PDF | View/Open | |
293085_ti.pdf | 172.07 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.