Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2994
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorจิรวรรณ ชี้เจริญen_US
dc.date2549en_US
dc.date.accessioned2010-05-06T05:55:37Z-
dc.date.available2010-05-06T05:55:37Z-
dc.date.issued2549en_US
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2994-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม. (เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2549en_US
dc.format(14) 119 แผ่นen_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectการเกิดเจลen_US
dc.subjectเนื้อกุ้งกุลาดำบดen_US
dc.titleการเกิดเจลและการปรับปรุงเจลเนื้อกุ้งกุลาดำบด (Penaeus monodon Fabricus) ด้วยความดันสูงen_US
dc.title.alternativeGelation and quality improvement of minced black tiger shrimp (penaeus monodon fabricus) gel induced by high pressureen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร)en_US
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
293085_app.pdf151.97 kBAdobe PDFView/Open
293085_bibli.pdf166.35 kBAdobe PDFView/Open
293085_ch4.pdf112.46 kBAdobe PDFView/Open
293085_ch3.pdf5.23 MBAdobe PDFView/Open
293085_ch2.pdf129.62 kBAdobe PDFView/Open
293085_ch1.pdf784.92 kBAdobe PDFView/Open
293085_con.pdf99.28 kBAdobe PDFView/Open
293085_ab.pdf94.69 kBAdobe PDFView/Open
293085_ti.pdf172.07 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.