Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2994
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | จิรวรรณ ชี้เจริญ | en_US |
dc.date | 2549 | en_US |
dc.date.accessioned | 2010-05-06T05:55:37Z | - |
dc.date.available | 2010-05-06T05:55:37Z | - |
dc.date.issued | 2549 | en_US |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2994 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2549 | en_US |
dc.format | (14) 119 แผ่น | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.subject | การเกิดเจล | en_US |
dc.subject | เนื้อกุ้งกุลาดำบด | en_US |
dc.title | การเกิดเจลและการปรับปรุงเจลเนื้อกุ้งกุลาดำบด (Penaeus monodon Fabricus) ด้วยความดันสูง | en_US |
dc.title.alternative | Gelation and quality improvement of minced black tiger shrimp (penaeus monodon fabricus) gel induced by high pressure | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
dc.contributor.department | คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร) | en_US |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
293085_app.pdf | 151.97 kB | Adobe PDF | View/Open | |
293085_bibli.pdf | 166.35 kB | Adobe PDF | View/Open | |
293085_ch4.pdf | 112.46 kB | Adobe PDF | View/Open | |
293085_ch3.pdf | 5.23 MB | Adobe PDF | View/Open | |
293085_ch2.pdf | 129.62 kB | Adobe PDF | View/Open | |
293085_ch1.pdf | 784.92 kB | Adobe PDF | View/Open | |
293085_con.pdf | 99.28 kB | Adobe PDF | View/Open | |
293085_ab.pdf | 94.69 kB | Adobe PDF | View/Open | |
293085_ti.pdf | 172.07 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.