Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2989
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | กนกอร อินทราพิเชฐ | - |
dc.contributor.author | สายใจ จริยาเอกภาส | en_US |
dc.date | 2536 | en_US |
dc.date.accessioned | 2010-05-06T05:55:20Z | - |
dc.date.available | 2010-05-06T05:55:20Z | - |
dc.date.issued | 2536 | en_US |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2989 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (วท.ม(เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2536 | en_US |
dc.format | ฐ, 143 แผ่น ภาพประกอบ | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.subject | แคบหมู, คุณภาพ | en_US |
dc.title | กรรมวิธีการผลิตและคุณภาพของแคบหมูปรุงกลิ่นรส | en_US |
dc.title.alternative | Processing and qualities of flavored-puff-pork rinds | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
dc.contributor.department | คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร) | en_US |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
34042.pdf | 6.69 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.