Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2989
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorกนกอร อินทราพิเชฐ-
dc.contributor.authorสายใจ จริยาเอกภาสen_US
dc.date2536en_US
dc.date.accessioned2010-05-06T05:55:20Z-
dc.date.available2010-05-06T05:55:20Z-
dc.date.issued2536en_US
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2989-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม(เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2536en_US
dc.formatฐ, 143 แผ่น ภาพประกอบen_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectแคบหมู, คุณภาพen_US
dc.titleกรรมวิธีการผลิตและคุณภาพของแคบหมูปรุงกลิ่นรสen_US
dc.title.alternativeProcessing and qualities of flavored-puff-pork rindsen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร)en_US
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
34042.pdf6.69 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.