Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2989
Title: | กรรมวิธีการผลิตและคุณภาพของแคบหมูปรุงกลิ่นรส |
Other Titles: | Processing and qualities of flavored-puff-pork rinds |
Authors: | กนกอร อินทราพิเชฐ สายใจ จริยาเอกภาส คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร) |
Keywords: | แคบหมู, คุณภาพ |
Issue Date: | 2536 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม(เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2536 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2989 |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
34042.pdf | 6.69 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.