Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2985
Title: การพัฒนากระบวนการผลิตมะม่วงแช่อิ่มแห้ง
Other Titles: The Development of Process for Mango Glace Production
Authors: ชัยรัตน์ ศิริพัธนะ
ภัทราพร ยุธาชิต
คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร)
Keywords: มะม่วงแช่อิ่มแห้ง การผลิต;ผลไม้แห้ง การผลิต
Issue Date: 2541
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม.(เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2541
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2985
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
149641.pdf8.3 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.