Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2985
Title: | การพัฒนากระบวนการผลิตมะม่วงแช่อิ่มแห้ง |
Other Titles: | The Development of Process for Mango Glace Production |
Authors: | ชัยรัตน์ ศิริพัธนะ ภัทราพร ยุธาชิต คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร) |
Keywords: | มะม่วงแช่อิ่มแห้ง การผลิต;ผลไม้แห้ง การผลิต |
Issue Date: | 2541 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม.(เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2541 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2985 |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
149641.pdf | 8.3 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.