Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2984
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorวรนงค์ ทองสมบัติen_US
dc.date2549en_US
dc.date.accessioned2010-05-06T05:55:09Z-
dc.date.available2010-05-06T05:55:09Z-
dc.date.issued2549en_US
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2984-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม. (เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2549en_US
dc.format(19) 158 แผ่น : ภาพประกอบ, แผนภูมิen_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectน้ำฝรั่ง การผลิตen_US
dc.subjectใยอาหาร การผลิตen_US
dc.titleการผลิตใยอาหารและน้ำฝรั่งพร้อมดื่มเติมใยอาหารจากผลฝรั่งen_US
dc.title.alternativeProduction of dietary fiber and ready to drink guava juice fortified with dietary fiber from guava fruiten_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร)en_US
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
276140_app.pdf299.53 kBAdobe PDFView/Open
276140_ch5.pdf121.79 kBAdobe PDFView/Open
276140_ch4.pdf262.46 kBAdobe PDFView/Open
276140_ch3.pdf194.79 kBAdobe PDFView/Open
276140_ch2.pdf358.82 kBAdobe PDFView/Open
276140_ch1.pdf294 kBAdobe PDFView/Open
276140_con.pdf206.47 kBAdobe PDFView/Open
276140_ab.pdf104.03 kBAdobe PDFView/Open
276140_ti.pdf69.35 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.